Next picture Previous picture

gastenboek

Hoe was uw bezoekje aan Familiepark Harry Malter?

Hier in het gastenboek kan u een boodschap laten aan andere bezoekers of aan het team van Harry Malter. 

Heeft u ons park al bezocht? Dan kan je via ons evaluatieformulier laten weten wat u ervan vond. Uw feedback is heel belangrijk voor de groei van ons familiepark. Alvast dank!

 

 • Gepost op 21.09.2020 door De Wolf
  Beste Harry Malter park,

  Wij zijn op 20/09/20 naar jullie park geweest.
  Vooraf kenden wij het niet.
  Formidabel bezoek gehad met een kindje van 2 jaar. Vriendelijk personeel, atracties waar ook de kleinsten in kunnen, bijna geen wachtrijen.
  Ook het restaurant biedt prijs kwaliteit zeer goed eten.
  Top dag.
 • Gepost op 15.08.2020 door Wendy
  Het was een heel fijne dag. Mooi weer, veel dieren gezien, leuke attracties en lekkere maaltijd achteraf. Voor herhaling vatbaar.
 • Gepost op 03.07.2020 door anoniem
  hallo,
  het was vandaag een super leuke dag de apen waren geweldig en de frietjes waren ook heerlijk. ik hoop dat ik snel terug kom!!!
  want ik woon niet in deze buurt het is gewoon dat mijn oma en opa hier in de buurt wonen

  daaaaaaaag
 • Gepost op 03.11.2019 door Wim
  Het was eigenlijk uit nostalgie dat we het park bezocht hebben. Ooit met onze eigen kinderen en nu waren we op stap met onze oudste kleinzoon. Het beste bewijs dat hij zich geamuseerd heeft is dat hij al op de parking in de auto in slaap viel. En voor ons was het een mooie herinnering al is er op al die jaren wel veel veranderd en is het park uitgebreid. Een aanrader is ook de self-service, lekker gegeten. We komen zeker terug!
 • Gepost op 04.09.2019 door Rita
  PROFICIAT aan alle medewerkers van Harry Malter !!
  Ik kom hier regelmatig met de kleinkinderen ... en zij zijn telkens super enthousiast.
  Het is een leuke park en circus EN de medewerkers zijn steeds vriendelijk en behulpzaam!
 • Gepost op 30.08.2019 door Eveline
  Al vanaf mijn 7jaar kom ik naar Harry malter. En ik ben zo blij dat ik nu als volwassene mijn 3jarig dochtertje evenveel plezier zie hebben in Harry malter. Het blijft een leuk en gezellig park. Het circus, de diertjes, de speeltuin... Elke keer weer hebben we een topdag.
 • Gepost op 15.07.2019 door K. D.
  Ik kwam hierheen met 3 kinderen van 9 en 10 jaar oud, en ik moet zeggen, heel mooi en leuk, ook voor oudere kids.
  Ik vind het zelfs mooier dan de zoo. De dieren kan je beter bezichtigen en de kinderen mochten kameel rijden!
  Leuk circus, ook goed dat je er iets kan eten helemaal niet duur, de speeltuin is ook tof. Ik kende het niet en ben vertrokken zonder ik veel over het park wist. Echt, top ligging ook! Zeer rustig. Het enige minpuntje is dat sommige speeltuigen wel wat gedateerd zijn, springkastelen stonden te plat en zijn wel eens aan vernieuwing toe. Maar anders echt, proficiat! Ik zou elke school aanraden met hun kleutertjes hier eens een schoolreisje te doen!
 • Gepost op 09.07.2019 door Manon en Charles De Decker
  Hey,
  We zijn vandaag naar het park geweest. Het was een zeer leuke ervaring. Zeker een aanrader om nog eens te doen. Vooral de bootjes, het treintje en het circus waren super leuk voor mijn broertje van 4jaar.

  Manon en Charles
 • Gepost op 22.07.2018 door Rita
  Vandaag zijn we met enkele leden van mijn fb groep ''wat doen met de kids vandaag (West-Vlaanderen)" naar Harry Malter geweest. Wat een fijne dag hebben we daar gehad! Aangezien we met een relatief grote groep waren en ik vooraf had contact opgenomen, kregen we een groepskorting. Het park is niet zo groot maar de dieren hebben relatief veel plaats in hun verblijf. De circusshow was simpel maar wel mooi. Verder is het park wat verouderd maar zeer net ook de toiletten waren echt proper onderhouden en voorzien om de allerkleinste te verschonen. In het restaurant is een microgolf ter beschikking om eventuele kindervoeding op te warmen. Hier en daar een likje verf zou het park al veel opfleuren! Jammer van de betalende toestellen in het park (draaimolen, boot,...)gelukkig zijn ze niet super duur. Ook de dierenvoeding valt goed mee van prijs. Harry Malter is de perfecte combinatie van activiteiten, speelpleinen en dieren. Bedankt voor de aangename dag
 • Gepost op 03.09.2017 door Stéphanie
  Teleurgesteld. Ons bezoek was niet zo vlot verlopen (jaarabo) en daarom het evaluatieformulier ingevuld. Ondertussen zijn we weken later en nog steeds geen reactie gekregen.
 • Gepost op 26.06.2017 door Chris De Ranter
  Het park bezocht met mijn kleindochter van 8 jaar. Ze heeft een heerlijke dag beleefd. Er is veel afwisseling. Alles is op maat van de allerkleinsten. 8 jaar is op het randje, maar ging nog. Wij, als grootouders, genoten evenwel ook nog heel erg. Vooral de circusshow viel erg in de smaak: kleinschalig, verrassend, echt aangenaam. Doe zo verder en schenk vele kleintjes een dag om nooit te vergeten!
 • Gepost op 28.07.2016 door Heidi Clymans
  Vandaag voor het eerst bezocht met mijn 2 kindjes van 4 en 7 jaar oud. Ze hebben een heerlijke dag achter de rug (en ik ook!) Een leuke dag, gemoedelijk vertoeven, in alle rust, tussen het groen. Attracties waren prima, de speelmogelijkheden voor de kids heel divers, de circusshow was top om te beleven, vooral door de enthousiaste artiesten! Doe vooral zo verder! Wij komen zéker nog eens terug :)
 • Gepost op 16.07.2016 door Nadine
  Mijn kleinzoontje van 4 jaar heeft zich enorm geamuseerd!!! Eindelijk een dieren-en pretpark gevonden waar jonge kinderen zich volledig kunnen uitleven. Hij viel van de ene bewondering in de andere.
 • Gepost op 16.05.2016 door Bergmans- Lambrechts
  Dit park hebben we op 14/05/2016 voor de eerste maal bezocht.
  De interactie met de dieren is uitermate leuk,
  Ook de rit per kameel, de ponyrondritten en vooral het circus zijn zeer goed.

  Wij hebben besloten om nog dit jaar weer te keren naar jullie park
 • Gepost op 08.05.2016 door Tim en Marieken Verelst-Van Nuffel
  Na 15 jaar ben ik wedergekeerd maar deze keer als ouder en niet meer als kind. Vroeger ritjes op Suzie, nu genieten van mijn zoon ;-)
  Ons zoontje van 2 heeft zich super geamuseerd. Die kleine huisjes waar hij in kon kijken, het voederen van de dieren, de aapjes, het treintje en speelland zijn zeker een aanrader. EINDELIJK een plaats waar ook hele kleine kindjes zich een hele dag kunnen amuseren én zeer democratisch qua prijs. Wij komen zeker terug. Dankjewel Harry Malter en team! Hopelijk nog vele jaren zo'n prachtig park!
 • Gepost op 11.04.2016 door Lukas
  Leuke dag tijdens de vakantie beleefd in het park. Slecht weer maar dat was geen spelbreker. Heel mooie circusshow, heel kindvriendelijk, de kinderen hebben genoten!
 • Gepost op 03.11.2015 door Evy
  we kwamen maandag 2/11/2015 tijdens halloween in harry malter. vorig jaar(2014) waren we ook geweest en toen was halloween teleurstellend ! nu dit jaar was echt een hele vooruitgang, het ganse park versierd , eng gemaakt, leuke griezel woordenzoektocht, enge figuren in het park ( ook niet te eng voor kleine kinderen ) de menu's in de eetzaal waren aangepast aan het thema , shminken ( betalend ) maar dat had ik er zeker voor over... de trein versierd , het was een leuke dag en als halloween volgend jaar terug zo is komen we zeker terug !! misschien wel een kleine tip, de folder die je kreeg aan de ingang met het programma van de dag volgend jaar online zetten dan weten bezoekers op voorhand wat er wanneer is.
 • Gepost op 28.09.2015 door Jade , Nouchka en Davy
  Wat een super leuk dag !
  Pure nostalgie en opnieuw genieten van de kleine dingen. Geen mega-coasters , geen trendy aankleding maar puur genieten van de dieren en attracties. Mijn dochtertje van 18 maanden kan " rijden op een kameel " afvinken op haar to-do-lijstje als peuter. Geweldig !
  En de circus show .. die was TOP ! Dieren acts , goochelshow (=WOW!) en clown acts één voor één professioneel uitgevoerd ..dikke pluim !
  Wij genoten van een leuke familie uitstap en komen zeker nog eens terug !!
 • Gepost op 23.08.2015 door Patrick
  Mooie dag beleefd met de kinderen in het park. Veel afwisseling voor de kinderen, prachtige en verzorgde dierencollectie, leuk circus. Speeltuigendeel is wel aan opfrissing toe.
  Wij komen zeker terug!
 • Gepost op 02.08.2015 door Sofie
  Ik kwam als kind ongelooflijk veel naar HM, wij hadden elk jaar een abo!
  Nu 15 jaar later en een eigen kleine peuter rijker, ga ik opnieuw naar het prachtige familiepark uit mijn jeugd. En eerlijk, het weerzien heeft mij niet ontgoocheld!! De dieren verblijven in prachtige, grote en net verzorgde hokken, er is geïnvesteerd in nieuwe speeltuigen en toch,.. toch blijft de authentieke, familiale sfeer zoals ik die al 20 jaar ken, bewaard! Dus van mij een dikke proficiat aan de parkhouders, wij komen zeker terug en I'll spread the word!
 • Gepost op 25.04.2015 door Lore
  Dit park is echt ideaal voor een leuke familie uitstap met kleine kindjes. Onze kinderen (3,5 en twee jaar) hebben de tijd van hun leven gehad, met een circusshow, dieren, kabouterhuisjes, treinritje, tal van attracties op hun maat, en zelfs een boottochtje! De dierenverblijven zien er proper uit en de dieren worden goed verzorgd, dat zie je. De kamelen en de pony, die toch een viertal uur tochtjes doen met kinderen, stonden toen wij het park verlieten om half zes, al lekker te grazen in een malse groene en ruime wei! Toch altijd geruststellend om te weten. Het restaurant gebouw is niet chique, maar wel netjes! Echt wel een aanrader, dit park, waar de stichter himself ook nog met trots rondwaart...:-)
 • Gepost op 15.04.2015 door HOUDA
  het was te gek!!!!!!!!!!! mega leuk echt super
 • Gepost op 11.04.2015 door lisa neirynck
  ik ben donderdag naar harry malter geweest en ik vond het kei leuk en ik vond de shows ook eel goe en ook die van laurens want ik ben fan van hem en ik hou van kamelen en ik hoop dat jullie park blijft bestaan vele groetjes van lisa
 • Gepost op 23.10.2014 door Nele
  Wij zijn op een doordeweekse dag in augustus geweest en hoewel het weer niet super was, niet al te warm en regen, hebben we een fantastische dag gehad. Maanden later spreekt ons oudste (bijna 3 jaar) er nog van. Ons mag je zeker nog eens verwachten !!!
 • Gepost op 21.08.2014 door Peter Beeckman
  Gisteren een geweldige dag met de kleinkinderen (5 en 7).Jullie creerden een gat in de markt: eenvoud en ECHT plezier voor kinderen tussen 2 tot 12.De dieren-klein circus en de geweldige speeltuin tegen democratische prijzen.Wij komen ZEKER terug.
 • Gepost op 17.08.2014 door Barbara Allyn
  Weer of geen weer, het is altijd fijn
  om in het Malter park te zijn.
  Ook al vallen er emmers regen,
  die houden ons heus niet tegen...
  Elke keer weer een festijn
  van gezellige fun voor groot en klein...
 • Gepost op 15.08.2014 door Pieter
  Ondanks de regen een topdag beleefd met de kinderen! no-nonsense vermaak, niet duur en bovenal gezellig! Als niet-gesubsidieerd park staat dit vér boven het koele amusement van gesubsidieerde parken.

  Dikke proficiat, wij komen terug en we brengen nog een bende volk mee!
 • Gepost op 07.07.2014 door Een vriendengroep
  Vorige zaterdag bezoek gebracht aan het park. Ontdekt via Groupon, want we kende het niet. Wat een ontdekking. SUPER voor (kleine) kinderen. Wat we zo leuk vonden: dat je héél dicht bij de aapjes kon komen, al de speeltoestellen (leuk dat er een deel overdekt is, zodat de pret kan blijven duren). Héél hard gelachen in de spiegeltent. De kamelen en de boerderijdieren waren ook een topper, ook het treintje. Maar het allerleukste was het circus. Pure nostalgie. Vriendelijk personeel. Het eten in het restaurant was, naar pretparknormen, echt héél goed, niet duur en grote porties. Echt een topper, wij komen zeker terug. Als je kleine kindjes hebt, vergeet plopsaland, hier moet je zijn.
 • Gepost op 12.04.2014 door Anoniem
  Dit is echt het perfecte park, voor groot en klein. Ik heb het park bezocht op 10/04/14 en eerlijk gezegd heb ik echt een leuke tijd gehad. De kindjes van mijn meter waren super enthousiast over de diertjes, ookal was het ene wel bang, ze vonden het treintje, de attracties en het circus echt een pluspunt! Ze waren wel nogal bang voor de kamelenrit, maar hebben het uiteindelijk toch gedaan. De kindjes (bijna 4, en 6 jaar oud) hebben een fantastische tijd gehad. Een dagje om nooit te vergeten! Een plezierig en alsnog een leerrijk park (edufun), ikzelf was echt dol op de diertjes! de dwerggeitjes, hangbuikzwijntjes, kippen, beverratten, papegaaien, aapjes (ik vond het superleuk dat je er door kon lopen!), wasberen, stinkdieren, alpaca's, kamelen, noem maar op.. Dit park is echt een aanrader, het was echt druk! Het park is redelijk klein maar je raakt er nooit verveeld, want er is zoveel te doen. :)
 • Gepost op 12.04.2014 door Anoniem
  Ik, als tiener, heb mij ook super geamuseerd! Ik hou van dieren dus dit park is ideaal! Ik was hier gisteren met mijn meter en haar zoontjes, het hele park was een perfecte gelegenheid. Het familiepark is redelijk klein maar er zijn toch zoveel leuke dingen te doen. De kindjes waren enthousiast over alles: de kamelenrit, de dieren, het circus, de ponyrit, de bootjes, de speeltuintjes, en die attractie's! Een perfect park voor kinderen van 3 tot 9 jaar. Zelfs ik vond het echt geweldig! Echt een aanrader!!
 • Gepost op 09.04.2014 door Iris Albrecht
  dit is hét ideale pretpark voor hoogsensitieve kinderen! geen voortdurende muziek die uit luidsprekers knalt, geen luidruchtige attracties, overal rust en kleinschaligheid. Heerlijk voor kleine kinderen...en hun ouders!
 • Gepost op 07.04.2014 door Sarah Hamerlinck
  Voor de eerste keer kennis gemaakt met jullie park via de lerarenkaart. Het was een super leuke dag! Mijn dochter 4,5 wil direct terugkomen! Ik maak zeker reclame voor jullie!
 • Gepost op 22.10.2013 door Tavernier Jurgen
  Zijn voor de derde keer naar Familiepark Harry Malter geweest, mijn zoontje is 5 jaar en vind het er super leuk !
  Zeker de show en de kamelen, we gaan zeker nog terug !
 • Gepost op 25.08.2013 door Bram & Mauro Impens
  We hebben een topdag gehad met ons nichtje (ze was wel bang voor de beesten waar je bij kon).
 • Gepost op 24.08.2013 door fam op de beek
  beste,
  gisteren hadden wij een hele fijne dag in jullie park! ben zo blij dat jullie zo charmant en no nonsense park zijn! geen betutteling van de kinderen, en supervriendelijk! wat een mooie circusshow! en dat allemaal voor een democratische prijs! wij komen zeker terug en ik maak reclame voor jullie park, alleen hoop ik dat jullie zo charmant blijven ondanks jullie succes!
  lieve groeten
 • Gepost op 12.08.2013 door Familie Faster-De Snijder
  Wij zijn op 11 augustus 2013 jullie park komen bezoeken n.a.v. een Bongo bon. Eerlijk gezegd we haddan van het familiepark nog nooit gehoord maar ben ik even blij dat we er naartoe zijn geweest.
  We hebben ons enorm geamuseerd. Alleen was ons kleintje (net 1 jaar) wel nog net iets te klein; Maar de stokstaartjes vond ze geweldig!
  Volgend jaar komen we zeker en vast terug!!
 • Gepost op 10.08.2013 door martine de wolf
  Op 07 augustus bezocht ik samen met een kindje uit Tsjernobyl (vakantiekindje) jullie park. Ondanks het barslechte weer genoten we van alles. De show was fantastisch, de dieren aangenaam (vooral de aapjes vielen in de smaak) het ritje op de kameel een hele belevenis, de speeltuigen magisch (ze waren overdekt en hadden een magische aantrekkingskracht voor onze gaste) en wij konden even verpozen bij een lekkere kop koffie. Deze familie initiatieven wil ik dolgraag blijven steunen. Een dikke pluim voor jullie en een superdankjewel voor onze aangename namiddag! xxx
 • Gepost op 09.08.2013 door Muriel
  Beste,
  Ik wil jullie extra bedanken voor de leuke dag in jullie pretpark, ikzelf en mijn 2 kleine prutskes hebben zooooooooooooooo genoten van alles!!!!
  Een pluim op jullie hoed!!!!!
  En een extra compliment omdat jullie allemaal zo veelzijdig zijn en er nog suuuuuuuuuuuuuper vriendelijk bij blijven ook!!!!!!!!
  Doe zo verder,ons zie je zeker en vast terug
  Mvg
  Muriel en co
 • Gepost op 07.08.2013 door Jaimi
  Vandaag een hele leuke dag gehad in het familiepark! zeker voor herhaling vatbaar! ik ben er geweest met mijn 2 neefjes van 5 en 8 en mijn metekindje van 3 zij hebben ondanks de hele dag regen toch heel veel kunnen doen! doordat veel dingen overdenkt zijn en het park tussen de bomen ligt.. kindjes laten grimeren en ze waren heel erg mooi! ook het ritje op de kameel en het circus vonden ze schitterend.. voor hen mocht het circus nog een hele dag duren was het niet dat ze de zwevende stoeltjes zo leuk vonden!! de kindjes waren heel erg tevreden dus Tante, Meme ook !!!!
 • Gepost op 29.07.2013 door Vander Heyden Nancy
  Beste,
  donderdag 25/7/2013 een fantastische dag gehad in jullie familiepark.Mijn neefje van 3,5 vond alles zo leuk.
  De dieren en de kamelenrit waren top !
  De circusartiesten : de MAX
  Treinrit,bootjes , kabouterbos en de grote speeltuin : super !
  Zeker ook een dikke pluim voor de familie Malter en medewerkers :
  gezellig park niet te groot
  ruime en nette dierenverblijven
  aangenaam eethuis en terras
  en bovenal zeer vriendelijk !
  Doe zo voort en zeker tot later !!!
 • Gepost op 27.07.2013 door Nathalie Mollet
  Beste,
  Gewoon om jullie te bedanken voor de fantastische dag die we gisteren mochten mee maken.

  Alles was top, de circusvoorstelling was subliem.

  Onze bewoners hebben een hele mooie dag gehad.

  Bedankt voor jullie vriendelijkheid en warm onthaal !!!
 • Gepost op 22.07.2013 door Guido Van Ermen
  In dit voor ons nieuw park hebben we ons goed geamuseerd. De tweeling van 4 jaar heeft zich geen moment verveeld in dit toch afwisselend park. Dieren, rondrit met de kamelen, speeltuin. Het circus was super.
  Spijtig dat het park wat verouderd toont. Een likje verf (zeker het kabouterdorp) zou wonderen doen.
  Toch aan te raden.
  Niet al te commercieel of te groot.
 • Gepost op 21.07.2013 door werner bodere
  wij hebben een onvergeetelijke prachtige dag had.twas de 1ste keer en onze dochter 2,7j heeft haar enorm geamuseerd!!! wij komen met veel plezier terug.
 • Gepost op 20.07.2013 door Ilse burgers
  Beste!
  Als twintiger herinner ik me jullie park nog van de vele bezoeken als kind. Het moet intussen zeker15 jaar geleden zijn dat ik er was maar vandaag keerde ik terug met mijn eigen kinderen van 2 en 3 ! We hebben een geweldige dag gehad!!! Wat hebben we genoten, van de dieren, de circusshow, het treinritje, de speeltuin, ... De kamelenrit was top! Jullie park heeft een erg ontspannen en ongedwongen indruk. Gewoon relaxen en genieten! Wat een zalig gevoel in vergelijking met de commerciële pretparken!! Mijn kindjes genoten van het circus, echte kinderpret! Samen met de kindjes ben ik laaiend enthousiast, we komen zeker terug! En oja, zag ik daar die knoopbuizen in de speeltuin die vroeger in de meli stond? Nostalgie ten top! Bedankt, voor de goede sfeer, de vriendelijke werknemers en de toffe dieren! Groetjes!
 • Gepost op 19.07.2013 door Patrik Horemans
  Beste,
  Het familiepark Harry Malter is niet meteen een bestemming waar ik
  eerste keus voor zou kiezen. Als rollercoaster-jager ben ik doorgaans
  vaste klant in parken alla Phantasialand, Toverland, Europa Park,
  Disneyland, ... kortom allemaal attractieparken van hoogstaand niveau.
  Ik had tot nu toe nog nooit van het park 'Harry Malter' gehoord, totdat
  ik via Groupon een aanbieding zag voor voordelige toegangstickets. Het
  leek mij tijdens deze zomervakantie een leuke try-out voor de 2 jarige
  dochter.
  De verwachtingen waren eerder een 'domein' aan te treffen met speeltuin
  en enkele dieren. Bij aankomst bleek een deel ervan juist te zijn, op
  enkele uitzonderingen na, waaronder de circus show.
  Ik moet zeggen dat ik zeer aangenaam verrast ben door het niveau van
  het amusement. De trucs waren niks nieuw voor mij, alhoewel ze wel op
  een andere (voor mij een nieuwe) manier gepresenteerd werden. Ik voelde
  tijdens de voorstelling een gelijkaardige interesse en fascinatie voor
  de voorstelling als in bvb Europa Park.
  Desondanks de moeilijke werkomstandigheden (= warmte in de tent) zag ik
  dat elke performer er zin in had en het publiek elke keer weer wist te
  verbazen !
  Of ik de meeste acts nu al ergens eerder gezien heb of niet maakt
  eigenlijk helemaal niet uit. Ik vond ze ook bij Harry Malter verrassend
  goed en wil jullie bedanken en feliciteren met de leuke voorstelling !
  P.S. de dochter kan nog niet praten maar ik heb gezien dat ze zich erg
  goed heeft geamuseerd in jullie park ;-)
 • Gepost op 25.06.2013 door Elke
  Beste,
  graag wil ik jullie bedanken voor de gastvrijheid nu zondag.
  De taarten waren heel erg lekker, opschrift zeer geslaagd, leuke gereserveerde ruimte, tof dat we slingers mochten ophangen, ballonnen mochten leggen, ruimte kregen om te bewegen en lawaai te maken, extra pluim voor de vriendelijke bediening, geluk dat de zon eventjes kwam piepen zodat we jullie park konden bezichtigen, alles goed werd bijgehouden en de afrekening ging super vlot.
  Nog eens een dikke dank jullie wel dat we zondag Jasper z'n 1ste verjaardagsfeestje bij jullie mochten doorbrengen.
  Bedankt.
  Elke
 • Gepost op 25.06.2013 door B.O. Ter Leie
  Beste,
  Ik wil jullie via deze weg nogmaals bedanken voor de vlotte organisatie op mijn schoolreis (31/ 05), en goede begeleiding van onze kinderen met een beperking.
  Iedereen heeft ervan genoten!
  Vriendelijke groeten,
  Juf Sabine (B.O. Ter Leie)
 • Gepost op 18.06.2013 door Catherine
  Beste,
  Gisteren waren we bij u en zagen we enorme wespachtigen bij de draaimolen bij de grime. De kinderen waren onder de indruk, en eerlijk gezegd... ik ook.
  Ik heb wat foto's van de parende, niet agressieve beestjes genomen en heb me aan het zoeken gezet.
  Het zijn hoornaren. 'Lieve' wespen. Indrukwekkend groot, maar dus niet zo gevaarlijk.
  Dat is dus al de tweede diersoort die ik bij u leer kennen.
  Vorig jaar vonden we de rups van een hermelijnvlinder op de vloer in de wc van de cafetaria. Ook indrukwekkend mooi.
  Het park blijft verbazen!

  Met vriendelijke groeten en tot gauw.
  Catherine
 • Gepost op 10.06.2013 door Sébastien
  Beste
  Zaterdagnamiddag waren wij te gast in een familiepark, die de naam 'familiepark' in ere houdt. We beleefden een fijne namiddag in een gezellig, net park waar we door het aanwezige personeel steeds vriendelijk werden behandeld (aan de kassa, bij de kamelen, in het circus en op het treintje) en waar we niet om de haverklap op opdringerige souvenirstandjes stootten of snoep werden aangeboden tegen exuberante prijzen. Bovendien was de toegang helemaal niet duur en zelfs de parking was inbegrepen. Heel erg verfrissend, er zijn een pak andere parken (waaronder uw partners) die hieruit een les kunnen trekken!
  Bedankt voor de gezellige namiddag, u ziet ons nog terug.
  Groeten
  Sébastien Demoor
 • Gepost op 05.06.2013 door katrien buyckx
  We genoten van een leuke dag in jullie park op vrijdag 31 mei. Onze kids waren erg enthousiast ! Dankjewel.
 • Gepost op 29.05.2013 door Nancy
  bedankt voor de fijne schoolreis. De kleuters hebben een superleuke dag gehad!
  Voor herhaling vatbaar één van de komende jaren. Met vriendelijke groeten, Nancy Neyrinck, Sint. Catharinacollege ‘De Duizendpoot’ uit Overboelare(Geraardsbergen).
 • Gepost op 19.05.2013 door R.S
  Net thuis gekomen van een fantastische namiddag in Harry Malter Park.
 • Gepost op 15.05.2013 door Liselot
  hoi Malters,
  wij, 3 volwassenen en 2 enthousiaste kleine meisjes hebben een supernamiddag achter de rug in jullie park!
  Dank jullie wel
 • Gepost op 29.04.2013 door Fam. Huylebroeck - Epis Johan, Claudia & Ella
  Beste Familie Malter en medewerkers,
  Nogmaals bedankt om onze Bongobon alsnog te aanvaarden, zeer gewaardeerd. Het was onze eerste kennismaking met jullie familiepark en we hebben er echt enorm van genoten en zullen jullie familiepark beslist bij vrienden en familie aanbevelen.
  Veel succes nog en tot weerziens.
 • Gepost op 13.04.2013 door Wendy Baert
  Morgen eens een bezoekje brengen, het is niet de eerste keer, zo leuk dat mijn dochtertje steeds wil terugkomen !! Tot morgen Malter team.
 • Gepost op 12.04.2013 door Spiessens
  Vandaag hebben we een zeer leuke dag gehad bij Harry Malter, doe zo verder!
 • Gepost op 10.04.2013 door http://pretpark-tickets.be
  We hebben een jullie park toegevoegd op pretpark-tickets.be
  Nog veel succes gewenst aan het hele team!
 • Gepost op 02.04.2013 door Billie
  Dankuwel Sarah voor de mooie pluim van de papegaai! Die hangt nu op mijn kamer en daar kriebel ik mijn papa mee :-) De baby-aapjes zijn super-schattig. Tot een volgende keer!!!!
 • Gepost op 18.03.2013 door familiepark
  Beste Bert,
  De rode ibissen krijgen een verblijf aan de ingang van het park rechtover de terrassen. Vroeger zaten hier enkele van onze ara's, met de rots en waterval als achtergrond. Zij zullen het verblijf delen met een koppel kookaburra's.
 • Gepost op 16.03.2013 door Bert
  Waar zitten de ibissen?
 • Gepost op 24.01.2013 door caro
  het is al een paar jaar geleden maar ik vond het super
 • Gepost op 03.11.2012 door Lukas
  Onze jongen had alweer een onvergetelijke dag in jullie park. Heeft enorm genoten van het helpen voederen van de dieren. Glunderde nog na toen we thuiskwamen. Bedankt voor de leuke dag!
 • Gepost op 28.09.2012 door Heidi Van De Winckel
  Harry, nog eens bedankt in naam van mijn moeder en mij om mijn grootouders zo goed op te vangen en altijd klaar te staan voor hen zodat dit een onvergetelijke dag was voor ons allemaal. We hebben er allemaal zo hard van genoten!
  Nu het seizoen op zijn einde loopt, kijken wij uit naar het volgend seizoen.
  We zullen zeker proberen om nog langs te komen in oktober als jullie nog open zijn.

  groetjes
  Heidi & Erna
 • Gepost op 12.09.2012 door lisa neirynck
  hallo ik ben lisa neirynck en ik vondt de show heel mooi en laurens malter vondt ik het mooiste en toen ik laurens voor de eerste keer zag dacht ik zo van waw zo een knappe jongen en sinds dien blooz ik voor hem als hij paseerd vele groetjes voor laurens van neirynck lisa
 • Gepost op 24.08.2012 door Lukas
  Ons ventje is verzot op het circus. Kan er ondanks de talrijke bezoeken niet genoeg van krijgen. Altijd in de wolken na de show!
 • Gepost op 17.08.2012 door Karin Vander Have
  We hebben jullie park onlangs twee keer bezocht en we kunnen er niet genoeg van krijgen! Een heel leuk concept vind ik het! Een welkom alternatief voor de "standaard" pretparken: ideaal voor jonge kinderen, leuke speeltuin, leuke dieren en een mooie circusshow. Wanneer ik mijn zoontje laat kiezen naar welk park hij het liefst wil gaan, zegt hij: "Harry Malter!" O ja en het personeel is supervriendelijk, overal hangt een gezellige, familiale sfeer. Een échte aanrader! Dank u Harry Malter & Co! :)
 • Gepost op 17.08.2012 door luna verschaeve
  ons bezoek in jullie park was super !
  de dieren,en da kamelenrit waren de max!
  ook het circus was leuk en de artisten waren top !!!!!!
  groetjes luna verschaeve
  we komen zeker terug!!!!
 • Gepost op 08.08.2012 door Katia Meyers
  Omdat het bij jullie zo leuk, kindvriendelijk is hebben we ons een seizoenspas gekocht voor gans het gezin en we komen zeker maandelijks op bezoek omdat de kindjes er niet genoeg van krijgen. Na elk bezoek zijn de kindjes echt voldaan en liggen ze op de terugweg al snel in dromenland. Harry Malter, dichtbij, kindvriendelijk, grote speeltuin, niet te druk, groene omgeving en heel lekker eten voor echt niet veel geld. Een aanrader voor jonge ouders met jonge kindjes!
 • Gepost op 07.08.2012 door Erna Bruynooghe
  Leuk dat er op de site ook een stukje achtergrondgeschiedenis staat.
 • Gepost op 06.08.2012 door vereecke wendy, xena jessy
  Super dag gehad, goeie wegbeschrijving, dochtertje van 5 heeft zich super geamuseerd (en was blij dat ze met het circus mocht meedoen)...zeker aan te bevelen.
  Bedankt en tot de volgende
 • Gepost op 01.08.2012 door de Buck Tania
  Hallo, wij zijn vandaag in het park geweest en ons kindje van 5 heeft zich super geamuseerd. Prijs - kwaliteit is dit zeker een leuk park. Geen lange wachttijden- leuke attracties voor de kleinere kinderen, die in een luxueus duur park niet altijd aan hun trekken komen. Het park is is eenvoudig maar toch proper. Wij zullen zeker nog eens terugkomen.
  nog veel succes
 • Gepost op 29.07.2012 door Karen
  Park opent om 10u terwijl de attracties pas om 13u openen. 3u de dieren bezoeken is helaas erg lang omdat er niet heel veel zijn. Wij zijn dus om 12u naar Puyenbroeck gereden. Het park is weinig verzorgd, veel rondslingerend afval (zelfs bij openingstijd al!!!), onkruid, vieze toiletten, ... Gelukkig maar €6 inkom betaald omdat we kortingkaatrjes hadden.
 • Gepost op 08.07.2012 door fam v Meurs
  Gisteren met onze dochter van 6 en onze Zoon van 2 bij jullie op het park geweest.
  Wat hebben die kids het naar hun zin gehad Mooie en leuke dieren verblijven en het circus was geweldig. Heerlijk een klein rustig niet commercieel park met overzicht,geen uren lange wachtrijen en zeer vriendelijke mensen. Aan het einde van de dag was iedereen voldaan en de kids lagen op de terug weg in dromen land. Vanuit Axel (Holland) wensen wij jullie heel veel succes ga zo door en zeker tot de volgende keer.
 • Gepost op 05.07.2012 door Familie Deneve-feierabend
  Gisteren voor de eerste keer een bezoek gebracht met onze dochter, zeer verzorgde dieren in het park. Leuke mensen en enorm vriendelijk.Het circus is best grappig,
  tof hoor !!!
 • Gepost op 01.07.2012 door loquet femke
  hoi allemaal wij hebben samen met onze drie kindjes een super geweldige dag beleefd zowel de oudste van 6 als de jongste van 14 maanden heeft er van genoten de dieren de speeltuin alles op zijn beurt hebben we ondekt vooral de stokstaartjes vonden wij geweldig toen er iemand van het park ze eten kwam geven kregen we er gerust een woordje uitleg over best wel leuke weetjes ook het circus bezochten wij met 3 vrolijke kindjes die hun super hebben gehad zijn wij huiswaarts gereden 3 min later lagen ze al in droomland in de auto heerlijk na genieten van de super dag in het park doe zo verder groetjes uit merksplas
 • Gepost op 29.05.2012 door Inge
  gisteren een dagje naar jullie park geweest met onze 2 kindjes en we vonden het echt fantastisch. onze zoontjes hebben zich in geen tijden nog zo goed geamuseerd. heel leuk park, leuke activiteiten en niet te druk. wij komen zeker binnenkort terug!
 • Gepost op 27.05.2012 door Evelien
  Vandaag zijn we bij jullie op bezoek geweest met onze drie kindjes (11 jaar, 5 jaar en 16 maanden). Het was voor allen super. de circusshow was heel mooi. vooral de illusionist was niet te doen !!! Het eten was heel lekker en verzorgd. ook de toiletten waren heel proper en het rook er lekker. De kamelenzit was een grote uitdaging voor de kindjes, maar ze vonden het super.
  De dieren waren ook heel verzorgd en zaten in propere ruime verblijven. enkel een opmerking op de kabouterhuisjes. ze zijn een beetje verouderd, een likje verf en het verwijderen van spinnenwebben zou een verbetering zijn. maar als besluit willen wij toch zeggen, dat wij een superdag hebben gehad, geen stress alles op het gemakske en tip top in orde ! doe zo voort, we komen zeker eens terug !
 • Gepost op 24.05.2012 door Van De Winckel Heidi
  Ik heb een seizoenspas voor Harry Malter en kom dus vaak naar het park.
  Ik kan er maar geen genoeg van krijgen!
  Ik heb ook een abonnement bij de Zoo van Antwerpen.
  Mijn lievelingsdiertjes zijn de ringstaartmakies.
  Nu had ik een vraagje aan het team van Harry Malter, ik volg een opleiding fotografie en trek dus veel foto's (voornamelijk dierenfotografie).
  Ik heb ondertussen al heel veel foto's, ook van in het park van Harry Malter waar ik natuurlijk apetrots op ben.
  Nu is mijn vraag, werken jullie met een vaste fotograaf of kunnen bezoekers ook foto's aanleveren voor de website of dergelijke?
  Je mag mij altijd contacteren via mail

  mvg

  Heidi
 • Gepost op 05.05.2012 door Bernard en Emilie
  Was een superdag, ondanks het weer, voor 30euro met 5 personen (1tje kleiner dan meter) genoten van de dieren, speeltuigen en de wervelende gezellige circusshow. Dus plezier voor het hele gezin voor de prijs waar men met 1 persoon nog niet naar de efteling kan! Supervriendelijk personeel, doe zo verder!
 • Gepost op 20.04.2012 door Lukas
  Woensdag op verzoek van ons zoontje nog eens het park bezocht. Ondanks het slechte weer was hij alweer in de wolken na de circusvoorstelling. Is superfan van Walter, de Milenzia's en Laurens. Hij zou dagelijks komen als het aan hem ligt. Onze kapoen is altijd heel enthousiast na een bezoek!
 • Gepost op 15.04.2012 door annick, lotte en emma
  de kindjes kwamen al eens met school, maar voor mij was het de eerste keer.ondanks de regen een geweldig leuke dag gehad. no nonsens sfeertje, oprecht leuk personeel, niet zo gemaakt als in veel andere pretparken. wij komen terug, dat is zeker !
 • Gepost op 06.04.2012 door Sandra De Vos
  Dit was de eerste maal dat we hier naartoe kwamen, maar het zal zeker niet de laatste keer zijn! We hebben ons goed geamuseerd en de werknemers zijn hier ook heel vriendelijk!
 • Gepost op 26.08.2011 door hermans ingrid
  Park was ons onbekend, maar na bezoekje iedereen zeer enthousiast (niet enkel de kindjes). Toffe speeltuin, leuk dierenpark, vriendelijke medewerkers...Kleinzoon met slang staat op facebook ! Doe zo verder !
  Al veel reclame gemaakt !
 • Gepost op 22.08.2011 door Christine
  Samen met m'n dochtertje Layla (4,5j) beleefde ik gisteren een heel leuke namiddag in jullie park! Het was in één woord: FANTASTISCH! We genoten van de dieren en de verschillende attrakties, we aten een lekker frietje en ijsje op het terras. Hoogtepunt was zeker en vast de prachtige circusvoorstelling... chapeau voor de artiesten om zo'n indrukwekkend mooie show op te voeren! Bravo, wij zijn er nog van aan 't nagenieten... Nog voor we het park verlieten vroeg Layla al wanneer we terug naar hier komen! Héél vlug, dat staat vast!!!
 • Gepost op 21.08.2011 door Chiara
  We zijn vandaag voor de eerste keer bij jullie geweest en we vonden het allemaal super leuk! Ons dochtertje van 5 jaar heeft zich heel goed geamusseerd en ook ons zoontje van anderhalf heeft zich goed geamusseerd! We komen zeker en vast nog terug! Groetjes
 • Gepost op 18.08.2011 door Cattellion Robby
  Dinsdag 16/08/2011 bezochten we voor het eerst jullie familiepark vbanuit het verre Diksmuide (West hoek) en het was een voltreffer ! Amber ons dochtertje van 3jaar heeft haar enorm geamuseerd en zelf wij waren onder de indruk van de familiale sfeer die er heerst ! Het is alsof je bij jullie aan huis op bezoek komt. Het middag eten was absoluut lekker en meer dan voldoende. Er was een aangename drukte wat aangeeft dat jullie park erg geliefd is. Een dikke dikke pluim aan iedereen van jullie die meehelpt dit park te runnen...van de tuinman tot de goochelaar,kortom iedereen.
  En wat hebben we genoten van jullie circus optreden.Gewoon geniaal en enorm knus zitten zo dicht bij het podium.Ook een dikke Bravo aan de nog jonge(19jaar blijkaar) goochelaar,zijn kunsten hebben ons verbaasd.Kortom ik kan hier een ganse brief schrijven maar één ding wil ik nog kwijt : DOE ZO VOORT jullie zijn een vb van hoe het moet ! KNAP groetjes
 • Gepost op 16.08.2011 door Marijke
  Het was plezant, ideaal voor jonge kinderen. Mijn kindje was nog ietsje te jong voor de speeltuin maar heeft zich zeer goed geamuseerd met oa de paddestoelenhuisjes, de diertjes en zeker en vast de 'jungle' waar hij zelf de diertjes kon aaien! Tot nog eens!
 • Gepost op 31.07.2011 door de wilde andy
  één van dé beste daguitstappen die je in dit land kunt maken,ik hoop dat jullie lang kunnen verder doen en ben er zeker van dat dit park steeds zal beter worden, mensen met kinderen moeten al zeker niet twijfelen, je zal ze een onvergetelijke dag bezorgen.
 • Gepost op 16.07.2011 door Evy
  hallo allemaal !
  we waren vorig jaar al eens in het park geweest en hoewel het er toen erg verwaarloosd uitzag ; onkruid , niet verzorgd, .. hadden we een superleuke dag , het deed ons echt plezier dat jullie dit jaar de mogelijkheid hadden om alles op te ruimen en de dierenverblijven te verbeteren, jullie park is altijd fijn om een dagje door te brengen , doe zo voort !
 • Gepost op 08.06.2011 door Familie Evens
  Hartelijk dank aan alle medewerkers van Harry Malter voor het schitterende communiefeest dat zij voor ons hebben georganiseerd. Het koud buffet was top en in het park hebben jong en oud een superleuke dag beleefd. Een dag met een gouden randje!
 • Gepost op 02.06.2011 door sandra van rijzeghem
  Vandaag kwamen we bij jullie langs. Ongewoon druk bezocht, leek me even! Toch hebben wij ons samen met de kids, geamuseerd. De parking was volzet, maar de drukte valt niet op als je in het park bent! de kindjes moeten nergens lang aanschuiven, kunnen overal bij en op! echt super. Ze moesten alleen wel wat lang op hun frietjes wachten! Maar dat hebben ze overleefd!
  Het was echt een superleuke dag!!! We komen nog terug!!!
 • Gepost op 07.05.2011 door Peggy
  Hallo,
  Wij hebben jullie vandaag voor het eerst een bezoek gebracht, wat een groot succes voor mijn dochtertje en een vriendje ! Wij komen zeker nog terug, bedankt voor de superfijne dag, en tot binnenkort;
  Veel liefs,
  Peggy & co
 • Gepost op 07.05.2011 door Noé Vandenborre
  Een paar weken geleden ben ik met vriendinnen naar jullie park geweest en het was echt superleuk! We zijn wel 20 keer op de kikkerjump geweest. Volgende maand geeft mijn broer er een feestje! Samen met een vriendin uit zijn klas. Ik mag ook iemand mee vragen. Ik hoop dat het weer zo 'n leuke dag word! Harry Malter is echt super! Van Noé
 • Gepost op 02.05.2011 door Catherine Evers
  Na de 10tallen bezoeken was Suzy een 'vriendin' voor onze dochters geworden. We waren net naar Pairi Daisa geweest toen we hoorden dat Suzy ging verhuizen. De meisjes zijn nog steeds heel enthousiast over het park HM en spreken steeds over Suzy die nu bij haar vriendjes in PD is. Het blijft magisch!
 • Gepost op 18.04.2011 door B.Dekeyzer
  Enorm kindvriendelijk en gepassioneerd personeel! Absolute aanrader. Wij keren zeker nog terug.
 • Gepost op 18.02.2011 door Sarah
  Beste Ronald,

  Het seizoensabonnement is geldig vanaf de dag dat U het koopt tot het einde van het seizoen, nl 25/9/11. U kan vanaf 9/4/2011 een seizoensabonnement aan de kassa bekomen.
 • Gepost op 18.02.2011 door ronald
  Sarah,

  Vanaf wanneer tot wanneer is het seizoens abbonnement juist geldig?
  Alvast bedankt
 • Gepost op 30.08.2010 door Martine
  Jullie namen de juiste beslissing om Suzy na zoveel jaren opnieuw contact te laten maken met haar soortgenoten.
  Hopelijk verloopt alles vlot en veel sterkte.
 • Gepost op 28.08.2010 door ronald
  Zal er dan nog een andere olifant in de plaats komen want Suzy was toch jullie uithangbord, we komen al 2 jaar geregeld bij jullie en de olifant zullen de kindjes zeker missen.
 • Gepost op 26.08.2010 door Sarah
  Beste Erna,

  Suzy vertrekt aanstaande zaterdag in het familiepark om 12h00. U kan haar dus nog een bezoekje brengen tussen 10h00 en 12h00.
 • Gepost op 26.08.2010 door Erna
  Wanneer verhuist Suzy zaterdag?
  Bestaat er nog mogelijkheid haar zaterdag te zien voor ze vertrekt?
  Morgen zou het heel slecht weer zijn en dan minstens een half uur door de regen fietsen zie ik spijtig genoeg niet zitten
 • Gepost op 25.08.2010 door Sarah
  Beste Erna,
  In Pairi Daiza zal Suzy contact hebben met de Aziatische olifanten wat op zich geen probleem is aangezien Suzy's pleegmoeder Chamba ook een Aziatische olifant was.
  De kennismaking met de nieuwe omgeving/verblijf/verzorgers/dieren zal op haar tempo verlopen zodat zij rustig kan wennen aan haar nieuwe thuis. Uiteraard blijft Harry Malter de eerste weken fulltime bij haar. Op termijn zullen er ook Afrikaanse olifanten in het Henegouwse park komen.
 • Gepost op 25.08.2010 door Erna
  Ik heb vernomen dat Suzy zaterdag naar Pairi Daiza verhuist Als ik mij niet vergis hebben ze daar Aziatische olifanten dit terwijl Suzy een Afrikaanse olifant is Kunnen beide soorten zonder problemen samenleven?
  Ik vind het goede beslissing van Harry Malter, gelet op de toekomst van zijn lievelingsdier Maar het zal hem toch wel verdriet bezorgen...
 • Gepost op 10.08.2010 door Axelle (bijna 2 jaar)
  Hallo
  Ik ben vandaag met mama naar jullie park geweest en het was heel leuk.
  Papa zal heel jaloers zijn als hij de fotos ziet! Mijn papa moest vandaag werken... jammer hé!
  Tot binnenkort nog eens met papa erbij!
 • Gepost op 07.08.2010 door simon
  hallo kan ik peter worden van een diertje maar op 10 augustus gaan we er naar toe
  kan iemand van jullie ons alle diertjes tonen dat nog niet bezet zijn ?
 • Gepost op 06.08.2010 door laura
  ik ben 5 jaar en ben samen met mijn meter en opa gekomen op woensdag 4.08 en ik vond het heel erg leuk.
 • Gepost op 01.08.2010 door Anouk, Chris, Tsjeira, Linn en Luc
  Hallo,

  We zijn vorige week naar het park geweest en vonden het zeer leuk.
  Voor het klein meisje van 2jaar was het ook geschikt.
  Ook de meisjes van 11jaar vonden het zeer leuk en willen nog vaak terug komen.
 • Gepost op 28.07.2010 door Leen
  Onze 2 kleuters waren vol van het park op kindermaat. Alles is goed te voet te doen en de actieve dingen zoals de kamelen- en ponyrit heeft hen echt bekoord. Over olifant Suzy maakten ze zelfs een liedje! Wij komen terug;-)
 • Gepost op 22.07.2010 door shirley geenen
  het was kei leuk in harry malter en de shows ook
 • Gepost op 12.07.2010 door ignace, sandra en yves
  Mijn mama en papa hebben mij voor mijn tweede verjaardag verrast met een bezoekje aan het park.
  Ik vond het enorm leuk, ik heb echt veel plezier beleeft met de kamelenrit en het rijden op het paard. Suzy eten geven vond ik ook heel leuk, ik kom zeker nog eens terug want ook mijn mama en papa vonden het een leuk park
 • Gepost op 01.07.2010 door philip,evelyne,robbe en daan
  Zoals gewoonlijk hebben wij hier weer een super dag gehad!! Het is een betaalbaar en mooi park.Wij hadden appeltjes en stukjes groenten mee voor de dieren en pick nickjes voor de vogels, ze hebben er van genoten :-) het park is proper en verzorgd, het personeel vriendelijk.Het is er ook nooit een overrompeling, je bent echt nog op je gemak en moet nergens aanschuiven.Bij deze temperaturen trouwens echt aan te raden want het is er lekker fris, het ligt goed tussen de bomen! Wij komen zeker nog terug!
 • Gepost op 28.06.2010 door yana en staf
  het was heel fijn in het park.
  de dieren voeren was ook fijn.
  het was gewoon een super dag.
 • Gepost op 18.06.2010 door Sarah
  Beste juf Heidi,
  Leuk dat jullie een toffe dag gehad hebben in het park ! Tijdens de "schoolreisperiode" komen er zo'n 800 kindjes per dag het park bezoeken, die allemaal ook nog eens 's morgens en 's namiddags een tussendoortje eten naast hun middagmaal. Wij proberen alle plaatsen zo net mogelijk te houden maar dit is natuurlijk niet evident. Jammer dat jullie pic-nic plaatsen niet proper waren maar u had gerust één van onze medewerkers hierover mogen aanspreken, zij hadden met veel plezier de tafels en stoelen voor jullie proper gemaakt. Alvast bedankt voor de opmerkingen, wij zullen hier in de toekomst meer aandacht aan besteden.
  Groetjes en tot gauw !
  Familiepark Harry Malter
 • Gepost op 18.06.2010 door Heidi
  het was een superleuke dag voor onze kleutertjes!
  Enkele toiletjes extra zouden wel fijn zijn geweest!
  het was jammer dat de tafels en stoelen bij aankomst al vuil waren, op het einde van de dag lagen veel tafels er héél erg smerig bij. Misschien toch wel handig als er iemand van het park af en toe eens rond komt om de tafels en stoelen proper te houden? Hier hadden onze kleuters natuurlijk allemaal geen hinder van en ze gingen allen tevreden naar huis! ik kom zeker nog eens terug met mijn dochtertje
 • Gepost op 05.06.2010 door Maes
  Het bezoek aan jullie park is steeds boeiend! De vriendelijke medewerkers en de gezelligheid maken er een hele leuke dag van! De speeltuin is geweldig. Je voelt dat je welkom bent! De dieren worden heel goed verzorgd en ook verwend! Kortom, jullie park is de max. Genieten van de simpele dingen is het motto! Geen pretpark nodig om een dagje plezier te hebben met de kinderen! keep up the good work!!!
 • Gepost op 28.05.2010 door karel
  Ondanks de regen hadden we toch een super-namiddag! Voor onze dochter was het alleszins onvergetelijk: de dieren van zo dichtbij kunnen zien én eten geven. Veel van de speeltuigen waren gelukkig overdekt, dus dat was geen probleem.
  We gaan zeker nog wel eens terugkomen als de zon schijnt :-))
 • Gepost op 09.05.2010 door Familie van Hasselt
  Vandaag zijn wij bij jullie geweest en we hebben een geweldige dag gehad. Het voeren van de beestjes was voor onze dochter 1 van de vele hoogtepunten. We zijn van 12 tot 17.30 uur geweest en ons geen moment verveeld.
  Het personeel was uiterst vriendelijk en de dierenverblijven waren onvoorstelbaar netjes, dat viel ons echt op! Super, ga zo door!
 • Gepost op 26.04.2010 door Tine
  Wij hadden een heel leuke namiddag bij Harry Malter. We hadden afgesproken met een groepje kinderen die geen gluten (tarwe) mogen en Harry Malter had alles voorzien: feestelijke tafel, glutenvrije pannenkoeken, zelfs voor olifant Suzy was glutenvrij eten voorzien zodat alle kindjes konden helpen tijdens het voederen.
  De kinderen vonden de olifant indrukwekkend, zeker omdat ze hem mochten eten geven, ze wisten eigenlijk niet waar eerst naar toe, de dieren, de speeltuin of het circus. Wij hadden tijd tekort om alles te zien, we komen dus héél zeker terug !
 • Gepost op 07.04.2010 door jelle de vuyst
  ik ga morgen gaan naar harry malter ik denk dathet een leuke dag word
 • Gepost op 06.04.2010 door Cloet Sarah
  Fantastische website van een uniek park met warmhartige mensen, voor mens en dier, aan het roer!